رز سانگ

طرز تهیه ی سرکه ی سیب | رز سانگ

رز سانگ | دانلود آهنگ جدید در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی فعالیت ها مطابق با قوانین جمهوری اسلامی است.
چهارشنبه 14 خرداد 1399
دانلود آهنگ جدید علی لهراسبی بنام صورت
علی لهراسبی - صورت
دانلود آهنگ جدید مهدی یراحی بنام اسرار
مهدی یراحی - اسرار
دانلود آهنگ جدید محسن یگانه بنام خودخواه
محسن یگانه - خودخواه
دانلود آهنگ جدید فرزاد فرزین بنام آتیش
فرزاد فرزین - آتیش
دانلود آهنگ جدید بهنام بانی بنام قرص قمر 2
بهنام بانی - قرص قمر 2
دانلود آهنگ جدید علی یاسینی بنام دورترین نزدیک
علی یاسینی - دورترین نزدیک
دانلود آهنگ جدید رضا بهرام بنام لطف
رضا بهرام - لطف

طرز تهیه ی سرکه ی سیب

دسته بندی : موزیک های مختلف تاریخ : پنج شنبه 19 بهمن 1396

طرز تهیه ی سرکه ی سیب

سرکه ی سیب محصولی کاملا طبیعی است که مزایای زیادی دارد مانند افزایش استقامت و تقویت سیستم ایمنی بدن. تهیه ی این سرکه حدودا 7 ماه طول می کشد, اما بسیار آسان و مقرون به صرفه است و می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید. برای درست کردن این سرکه, تنها کافیست طبق مراحل زیر عمل کنید.

 

 

مراحل

 

  1. تعداد 10 عدد سیب را کاملا بشویید.

 

  1. سیب ها را به چند قسمت تقسیم کنید.

 

  1. اجازه دهید سیب ها در دمای اتاق بمانند تا قهوه ای رنگ شوند.

سیب های تکه شده

  1. تکه های سیب قهوه ای رنگ را درون یک کاسه ی بزرگ بریزید.

 

  1. داخل ظرف به مقداری آب بریزید که سطح سیب ها کاملا پوشیده شود.

 

  1. روی ظرف را با پارچه بپوشانید. اجازه دهید مواد کمی استراحت کنند تا اکسیژن بیشتری وارد مواد شود.

پوشاندن ظرف

  1. ظرف را در جای گرم و تاریک قرار دهید. درون کابینت کنار آبگرم کن جای مناسبی است. شما هم چنین می توانید در ماه های گرم سال, ظرف را در اتاق زیر شیروانی نگه دارید.

 

  1. به مواد 6 ماه فرصت دهید و هر هفته آنها را هم بزنید.

 

  1. بعد از 6 ماه روی مواد لایه ای از کف سفید مشاهده خواهید کرد. این کف سفید از باکتری های طبیعی که مواد را به سرکه تبدیل می کنند, تشکیل شده است.

صاف کردن مواد

  1. مواد را از صافی رد کنید و درون کاسه ی بزرگ دیگری بریزید. می توانید با نگه داشتن پارچه روی کاسه ی اول, تنها سرکه را درون کاسه ی دیگر منتقل کنید. این کار را تا زمانیکه تمام سرکه به ظرف دوم منتقل شود, انجام دهید.

 

  1. روی ظرف جدید را با پارچه بپوشانید.

 

  1. اجازه دهید تا در مکان گرم و تاریک به مدت 4 تا 6 هفته استراحت کند.

سرکه سیب

  1. سرکه ی سیب خود که به طور کامل تخمیر شده است را درون ظرف کوچکتری بریزید.

برای حفظ تازگی سرکه, آن را درون یخچال نگهداری کنید.

 

منبع : طرز تهیه ی سرکه ی سیب

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
232 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 1071
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.